Cankarjeva ulica 62
(1. nadstropje)
5000 Nova Gorica
Pokličite nas

 NOSTOL d.o.o.


XXX. DIVIZIJE 19B
5000 NOVA GORICA
 ID:  SI63301806

                  
Politika varstva osebnih podatkov


Vaše podatke bomo uporabili izključno za namene obveščanja o naših izobraževanjih in dogodkih ter za pošiljanje vseh drugih obvestil, povezanih z našo dejavnostjo. Zbrane osebne podatke bomo varovali v skladu z ZVOP-1, ZEPT in GDPR in javnosti ne bodo dostopni.


1.Upravljavec Uradno ime: NOSTOL storitveno podjetje d.o.o.,Skrajšano ime: NOSTOL d.o.o.
Sedež: Ulica xxx. Divizije 19 b, 5000 Nova Gorica, Slovenija
Odgovorna oseba: Simone Macuzzi.
Pooblaščena oseba za varstvo podatkov: Simone Macuzzi.  Kontaktni podatki pooblaščene osebe za varstvo podatkov: Ulica xxx. Divizije 19 b, 5000 Nova Gorica, Slovenija, tel.: 040 707155, e-pošta: prodaja@nostol.si


2.Uporaba, obseg in namen hranjenja in obdelave
Osebne podatke hranimo in obdelujemo za namene ohranjevanja stika s strankami, obveščanja prek elektronske pošte o naših storitvah, dogodkih ipd., profiliranja strank s ciljem prilagojene ponudbe vsebin strankam v elektronski pošti in na spletnih straneh. Ob poslanih elektronskih sporočilih si zabeležimo prikaze na strani posameznikov prejetih sporočil in klike na povezave v prejetih sporočilih. Za boljšo in bolj usmerjeno ponudbo ter prilagajanje nadaljnjih sporočil zabeležene podatke avtomatsko obdelamo, analiziramo, profiliramo ter ocenjujemo zainteresiranost naših strank za poslana sporočila. Na osnovi zabeleženih podatkov in ustvarjenih profilov ne izvajamo avtomatiziranega sprejemanja odločitev.
Za namen obveščanja z elektronsko pošto hranimo

  • naslov elektronske pošte,
  • ime,
  • priimek,
  • podjetje,
  • telefonsko številko,
  • spol.


Za točnost podatkov, ki jih vnesete uporabniki, ne odgovarjamo

 Osebne podatke zbiramo z izrecno privolitvijo oz. soglasjem posameznikov. Soglasja hranimo skupaj z njihovo vsebino in vsebino obrazca, s katerim so bila dobljena.
Osebne podatke uporablja oseba : Simone Macuzzi.


3.Iznos
Zbirke osebnih podatkov hranimo na območju Republike Slovenije ter jih ne iznašamo v druge države.

4.Obdobje hrambe
Osebne podatke posameznika hranimo do preklica soglasja za hranjenje in obdelavo podatkov posameznika. Po preklicu soglasja posameznika njegove osebne podatke nemudoma učinkovito in trajno izbrišemo.
V kolikor bi na firmi NOSTOL d.o.o. prenehali zgoraj opisani nameni, zaradi katerih hranimo in obdelujemo osebne podatke, bomo zbirke podatkov, katerih namen je prenehal, nemudoma učinkovito in trajno izbrisali.
Podatke o prikazih prejetih sporočil in klikih na povezave v prejetih sporočilih hranimo še 12 mesecev od pošiljanja sporočila.

5.Pravice posameznika (osebe)
Vsak posameznik lahko za svoje podatke kadarkoli zahteva

  • vpogled,
  • popravek,
  • popoln izbris,
  • prenos drugemu ponudniku sorodnih storitev,
  • prekinitev obdelave in hranjenja oz. preklic soglasja za obdelavo in hranjenje, ne da bi to vplivalo na zakonitost obdelave, ki se je na podlagi privolitve oz. soglasja izvajala do njegovega preklica.


V primeru, da bi na firmi NOSTOL d.o.o. želeli nadalje obdelovati osebne podatke za namen, ki ni namen, za katerega so bili osebni podatki zbrani, bomo posamezniku pred tako nadaljnjo obdelavo podatkov zagotovili informacije o tem drugem namenu in vse nadaljnje relevantne informacije, kot so podane v temu dokumentu.
Vsak posameznik lahko v primeru, da meni, da so mu z naše strani kakorkoli kršene pravice z naslova varstva njegovih osebnih podatkov, kadarkoli poda pritožbo pri nadzornemu organu - Informacijskemu pooblaščencu v Republiki Sloveniji:
Republika Slovenija, Informacijski pooblaščenec, Zaloška 59, 1000 Ljubljana, http://www.ip-rs.si
Storili bomo vse, kar je v naši moči, da posamezniku pomagamo pri uveljavljanju svojih pravic.
Pravno obvestilo
Vse vsebine, objavljene na http://www.nostol.si so last NOSTOL d.o.o. in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene. Brez dovoljenja firme NOSTOL d.o.o., se jih ne sme kopirati, razmnoževati ali distribuirati na kakršen koli drug način. Firma NOSTOL d.o.o. ni odgovorna za morebitne občasne težave pri delovanju spletne strani http://www.nostol.si, morebitno netočnost informacij in tudi ne za morebitno škodo, nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij. NOSTOL d.o.o. si pridržuje pravico do sprememb vsebin, objavljenih na spletni strani http://www.nostol.si
 

 

Povpraševanje

Nimate izbranega nobenega izdelka za povpraševanje.